Gordijnproducties

Zonwering / Shutters

GordijnProdukties.nl kan alle denkbare zonweringen leveren van diverse leveranciers.
  • Verticale lamellen (PVC, aluminium, stoffen)
  • Rolgordijnen
  • Horizontale jaloezieën
  • Wood & Washi
  • Shutters
  • Silhouette
  • Cocon Villa (een combinatie van lamellen met vitrage)
  • Raamdecoraties van geweven hout
  • Vouwgordijnen

Onze leveranciers zijn onder meer: Velux, Luxaflex, ABZ, Wood & Washi, Style Shutters en HR-Design.

En uiteraard kan alles vakkundig geplaatst worden door onze stoffeerders.
files/images/producten/zonwering1.jpg
Wie onder zijn schuine dak licht, lucht en ruimte brengt met VELUX dakvensters, wil in die ruimte ook zijn eigen sfeer brengen. VELUX ontwikkelde daarvoor een breed scala altijd perfect passende producten zoals verduisteringsgordijnen, jaloezieën, insectenhorren, rolgordijnen, geplisseerde gordijnen, buitenzonweringen en rolluiken.

Jan des Bouvrie shutters
files/images/producten/jandesbouvrieshutters.jpg
Alles draait om bezieling! Voor Jan des Bouvrie is bezieling heel eenvoudig te omschrijven: “Als je iets ontwerpt, moet je er van uit gaan dat je het zelf om je heen wilt hebben. Als je een bank maakt, moet die goed zitten, met mooie stoffen er op. Zodat je denkt: die wil ik thuis hebben! Dat geldt voor een keuken, voor een bril, eigenlijk voor alles. Ik heb veel geluk met mijn ontwerpen. Steeds als ik met iets bezig ben, komt iemand op mijn pad en dan maken we samen iets nieuws. En dan krijg je bezieling. De fabrikant en ik kunnen wel afzonderlijk zeggen: ik wil een nieuwe shutter, maar de bezieling zit hem in onze samenwerking!”

De fabrikant is zeer tevreden over de samenwerking met Jan des Bouvrie: “Ik ben dol op creativiteit en dan kom je natuurlijk al gauw bij Jan terecht. Ik wilde graag een andere shutter ontwikkelen dan hier in Nederland bekend is. Jan stimuleert creativiteit bij anderen: bij ontwerpers en ook bij zijn eigen mensen. Het resultaat ziet er dan ook prachtig uit. Wij kunnen deze shutters op de tekentafel bovendien aanpassen op elke gewenste situatie. Je kan het zo gek niet bedenken. Of je nu meubels, keukens, of zelfs room dividers wilt maken van shutters: alles is mogelijk. Het draait bij ons al jaren om creativiteit en bezieling.”

De Jan des Bouvrie shutter kenmerkt zich door de uiterst strakke vormgeving. Vierkante zijstijlen geven een robuuste uitstraling en vlakke louvres zorgen voor een strak, afgesloten geheel. Iedere Jan des Bouvrie shutter draagt een glanzend metalen logo van Jan des Bouvrie aan de zijkant op de zijstijl.

Social Media


files/images/maakt_kwaliteit_small.gif

Volg ons op twitter en facebook:----------------------------
-------------------------------------------------


© 2019, Webleeuw